Erfaring med kvalitetsrejser for naturister

Kefalonia - Vassaliki

På den smukke græske ø Kefalonia ligger denne forholdsvist nybyggede naturist klub.  Her finder man et skønt landskab, dejligt klima og krystalklart vand. Et lille hyggeligt sted der bliver drevet af en engelsk familie.

Kefalonia er den største ø, der ligger på vestsiden af det græske fastland, og hører til De Ioniske Øer. Kefalonia har en smuk natur og gemmer mange på arkæologiske attraktioner.

I de hyggelige landsbyer går livet uden stress og jag, og her kan man besøge de lokale tavernaer og nyde livet. Det perfekte klima og det krystalklare vand lokker mange turister til øen.


Om Vassaliki Naturist Club
Denne nye naturist Club ligger i den lille by Klismata uden for landsbyen Spartia. Vassiliki består af 12 lejligheder og ligger med en smuk udsigt til bjergene og havet.  Stedet drives af et engelsk par, der gør alt for, at gæsterne skal føle sig hjemme.

Haven er omgivet af pinjetræer og palmer med swimming-poolen i midten. Her er der poolbar, hvor man kan få morgenmad og frokost samt is. I landsbyen Spartia finder man to mindre supermarkeder samt to tavernaer med rigtig god mad.

Det tager ca. 15 min. at gå til Spartia.

I receptionen kan der købes postkort, og der er mulighed for adgang til Internettet.

Naturiststrande
På Kefalonia er der ikke nogen officielle naturiststrande. Men der er en række strande, hvor naturister bader.

Den nærmeste er Paliolinos stranden, der ligger ca. 2 km fra Vassaliki. På denne strand findes der også tavernaer og strandbar. I bil er der 10 min. til denne strand, og det tager ca. 50 min. at gå derned.

Udflugter
På Vassaliki arrangeres der hver uge en BBQ aften.

Der arrangeres også en aften til en nærliggende taverna, hvor man får den lokale specialitet Meze. Det består af en række forskellige retter med lokal vin og øl til.

Hver uge er der mulighed for at deltage i en naturist sejltur med frokost og badeophold. 

Der er desuden mulighed for dykning og udflugter til bjergene.

Priser

Pr. pr. lejlighed pr. nat 2022

Værelsestyper 29 APR - 10 OKT
Type 1A 1.120
Type 1M 1.015
Type 2 1.360
Type 3A 1.015
Type 3B 1.015

Vi tager forbehold for trykfejl

Prisen inkluderer

El, gas, vand og slutrengøring. Sengelinned og håndklæder forefindes. Medlemskab til Club Vassaliki er også inkluderet. Medbring selv badehåndklæder og viskestykker.

Ekstraomkostninger

Turistskat andrager 0,5 Euro pr. værelse pr. nat. Dette afregnes direkte med feriestedet.

Transfer

Der kan bestilles taxa til/fra lufthavnen. Pris ca. 300 . pr. vej.

Billeje

Rassol Travel finder den billigste bil til Jer. Priserne skifter hele tiden, men få et tilbud sammen med rejsen.

Hotel

Vassaliki Naturist Club

Vassaliki Naturist Club

Vassaliki Naturist Club har 12 værelser, alle med aircondition. Værelserne ligger enten i stueetagen eller 1. sal. Type 3A - Studio - 1-2 pers. Kombineret opholds- og soverum med sovesofa til to pers...