Erfaring med kvalitetsrejser for naturister

Lemon Tree Naturist Resort

Lemon Tree Resort er det første naturist resort i Phuket, Thailand. Resortet har eksisteret siden maj 2016 og ligger tæt ved Naiharn og Rawai Beach og ca. 1 times kørsel fra Phuket lufthavn.

Nærmeste supermarked ligger ca. 500 meter fra resortet.

Om Lemon Tree Resort

Lemon Tree  er et hyggeligt resort med i alt 12 lejligheder/bungalows. Samtlige lejligheder har køkken og eget badeværelse samt alle moderne faciliteter. Den store bungalow har privat pool samt egen have.

Resortets reception har åbent 24 timer i døgnet, og personalet er venlige og imødekommende og er også behjælpelige med at booke udflugter, taxi, billeje mv. Endvidere arrangerer resortet ture til en naturist strand samt naturist ø. Hyppigheden af disse ture afhænger af antal deltagere. Turene arrangeres mod betaling.

Området byder tillige på en cafe, der har åbent i tidsrummet 08:00 - 21:00. Cafeen har et bredt udvalg af thai-retter, pasta, burgere samt kolde og varme drikke.

Resortet tilbyder desuden transfer til/fra lufthavnen samt inden- og udendørs massage og gratis udlån af cykler. Endvidere gratis shuttlebus til Naiharn Beach (textil-strand).

Udflugter

Resortets personale er behjælpelige med at arrangere og booke udflugter, såfremt man ønsker at opleve mere af Thailand. Tag  fx  til Phuket by, Andaman Øerne eller på elefant trekking. Desuden arrangeres der barbeque aftener mv. på resortet.

I nærområdet findes flere restauranter og barer. Hvis man er til fisk og skaldyr, kan det anbefales at besøge det nærliggende fiskemarked i Rawai, hvor man kan vælge blandt det store udvalg af alt godt fra havet og herefter få restauranterne overfor markedet til at tilrede fisken.

Lemon Tree Naturist Resort er yderst velegnet til naturister, der ønsker at bo i hyggelige og rolige omgivelser.

Priser

De angivne priser er pr. værelse pr. nat i henholdvis Deluxe værelser og Suite værelser eller leje af villa,

  1/5 - 31/10 1/11-20/12 21/12-15/1 16/1-30/4
Deluxe værelse 580 680 800 780
Suite værekse 970 1365 1760 1430
Pool villa 1780 2570 3360 2770

 

Prisen inkluderer

Morgenmad, rengøring og linnedskift.

Ekstraomkostninger

Et barn i ekstraseng koster kr. 190,- pr. nat.

Ved længerevarende ophold skal der betales for elforbrug og vand. Prisen for el er 9 THB pr. kw og prisen for vand er 400 TBH pr. måned.

Transfer

Der kan bestilles transfer med taxi til og fra Phuket Lufthavn. Prisen andrager kr. 250 pr. person pr. vej.

Hotel

Lemon Tree Resort

Lemon Tree Resort

Det hyggelige resort byder på ferielejligheder i 2 kategorier eller egen pool villa. Deluxe room Værelser på 45 m2 med dobbeltseng, sovesofa, køkken og bad. Egen balkon/terrasse. Endvidere aircondit...