Erfaring med kvalitetsrejser for naturister

Peace Blue Naiharn

NYHED NYHED NYHED
I vintersæsonen 2018-2019 åbnede Peace Blue Resort Naiharn Beach, Phuket. Resortet er nybygget og ejes af Patty og Golf, der tidligere har forvaltet Lemon Tree Resort, der var Thailands første naturist resort.
Resortet er beliggende i en af de mest populære turistområder i det rolige Naiharn Beach på den sydlige del af Phuket ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Der er kun få minutters kørsel til både Rawai og Naiharn Beach. Inden for gåafstand fra resortet kan man finde dagligevarebutikker samt barer og restauranter.

Om Peace Blue Naiharn Beach Resort

Resortet er nyopført og byder på 30 ferieboliger af forskellig standard og størrelse. De 15 superior værelser er placeret i en 3 etagers bygning og er elegant indrettey i thailandsk moderne stil.

Resortets reception har åbent 24 timer i døgnet, og personalet er venlige og imødekommende og er også behjælpelige med at booke udflugter, taxi, billeje mv. Endvidere arrangerer resortet ture til en naturist strand samt madlavningskurser.  Hyppigheden af disse aktiviteter afhænger af antal deltagere. Turene arrangeres mod betaling.

Området byder tillige på en restaurant og bar.  Restauranten er åben i tidsrummet 08:00 - 22:00 og byder på et bredt udvalg af thai-retter, pasta, burgere samt kolde og varme drikke. Baren er åben mellem 10.30 og 22.00 og byder på kolde drinks, øl, vin og vand.

Resortet tilbyder desuden transfer til/fra lufthavnen samt inden- og udendørs massage og cykelleje.. Endvidere gratis shuttlebus til Naiharn Beach (textil-strand).

Udflugter

Resortets personale er behjælpelige med at arrangere og booke udflugter, såfremt man ønsker at opleve mere af Thailand. Tag  fx  til Phuket by, Andaman Øerne eller på elefant trekking. Desuden arrangeres der barbeque aftener mv. på resortet.

I nærområdet findes flere restauranter og barer. Hvis man er til fisk og skaldyr, kan det anbefales at besøge det nærliggende fiskemarked i Rawai, hvor man kan vælge blandt det store udvalg af alt godt fra havet og herefter få restauranterne overfor markedet til at tilrede fisken.

Peace Blue Naiharn er yderst velegnet til naturister, der ønsker at bo i hyggelige og rolige omgivelser.

Priser

De angivne priser er pr. værelse pr. nat i henholdvis superior værelse eller familieværelser inklusive morgenmad.

  1/5 - 31/10 1/11-15/12 16/12-28/2 1/3-30/4
Superior Værelse 750 1010 1180 1010
Familieværelse 1470 2000 2350 2000

 

Prisen inkluderer

Morgenmad, rengøring og linnedskift.

Ekstraomkostninger

Ved længerevarende ophold skal der betales for elforbrug og vand. Prisen for el er 9 THB pr. kw og prisen for vand er 400 TBH pr. måned.

Transfer

Der kan bestilles transfer med taxi til og fra Phuket Lufthavn. Prisen andrager kr. 250 pr. person pr. vej.