Erfaring med kvalitetsrejser for naturister

Om Naturisme

Hvad er naturisme ?
 

Naturlig nøgenhed på ferien.

Naturistferie
- er den perfekte ferieform for afslapning og fællesskab for hele familien. Her kan I for alvor puste ud og lade stress og bekymringer blive hjemme. Ikke overraskende at flere og flere vælger naturistferie, som deres foretrukne ferieform.

Generelle regler på feriestederne
Alle Rassol Travels ferie ressorts er ren naturist - dvs. dresscode: tekstilfri.

Dog er der visse undtagelser for børn og teenagers: Tekstil accepteres for børn og teenagers på strande og fællesområder.

Badetøj er absolut ikke tilladt i og ved swimmingpools, dette gælder også børn, teenagers eller solskoldede.

Man tager selvfølgelig tøj på, hvis temperaturen gør det naturligt.

Hvad er naturisme?
Naturisme handler om naturlig nøgenhed - ganske enkelt om at være fri for tøj - uden at lægge noget mere kompliceret eller seksuelt i det.

Det kan være en stor overvindelse at være nøgen sammen med andre første gang. Men de fleste glemmer hurtigt den usikre fornemmelse af nøgenhed, og det bliver en rar oplevelse, som de har lyst til at gentage.

For nogle er naturisme ganske enkelt det at være fri for tøj, når det ikke er praktisk eller behageligt. Det kan være på stranden om sommeren, på ferie eller derhjemme i haven.

For andre er naturisme en livsstil, som ændrer deres forhold til deres egen krop og til andres forskellighed. For mange medfører det et forbedret selvværd at få et afslappet forhold til sin krop.

Mange oplever en større åbenhed og ærlighed med andre mennesker og bliver mere sociale og glade.

Sammen med andre naturister opdager man, at de færreste ligner Miss Universe! Naturisme kan blive en livsstil for psykisk sundhed.

Fælles for alle naturister er oplevelsen af frihed ved at være fri for tøj. Frihed til bare at være sig selv uden "tilsætningsstoffer".

Frihed til at møde andre som de er.

Vil du vide mere om naturisme, kan du finde mere information på Danske Naturisters hjemmeside. Danske Naturister er interesseorganisation for naturister i Danmark.

Læs mere på www.naturister.dk