Erfaring med kvalitetsrejser for naturister

Le Cap d Agde

Et af verdens største naturist resorts

I højsæsonen bor der ca. 40.000 feriegæster i Cap d'Agde, og hele området er præget af feriestemning.
 
Naturistområdet i Cap d´Agde  er en hel by med butikker, banker, supermarked, restauranter, cafeer og barer. Her kan man nemt holde ferie i et par uger, uden at forlade området.

Udenfor naturistområdet er byen lige så stor og bygget op omkring havnen, der er centrum for restauranter og barer. I denne del ligger også det store vandland.

 

Den første naturist campingplads åbnede her i 1956, og hele naturistområdet voksede hurtigt og er nu det største naturistområde ved Middelhavet.

Ved den store, brede sandstrand er der mulighed for en lang række aktiviteter med vandsport. Eller man kan blot leje en liggestol og slappe af med en god bog.

I Cap d´Agde finder man feriestemning døgnet rundt.

 

FERIEBOLIGER

Rassol tilbyder ferielejligheder i flere områder:

Heliopolis
Direkte ud til stranden ligger denne store hestesko formede bygning, der har ferielejligheder i forskellige afsnit fra A til O. I midten er der restauranter, barer og forskellig underholdning.

Heliopolis ligger direkte ude til stranden og har sin egen shoppingarkade.

Port Nature
Stor L-formet lejlighedsblok, der er opdelt i afsnit fra 1 til 8. Afsnit 1 ligger nærmest stranden og afsnit 8 længst væk. Der er butikker i afsnit 1 og 5.

Der er et område med ca. 100 villaer (bungalows) foran Port Natura.

Port Venus og Port Soleil
Disse to bygninger ligger i rolige omgivelser med udsigt over havnen. Herfra er der ca. 600 m til stranden. Alle der bor her har gratis swimmingpool med i prisen.

 

TRANSPORT TIL REJSEMÅLET
Kør i egen bil eller med fly til Montpellier. Herfra videre med tog eller en lejebil. Der er mulighed for fly direkte til Montpellier fra København. Montpellier - Cap d´Agde ca. 70 km.

Få en aktuel pris på fly og bil hos Rassol Travel.

Fra den danske grænse til Cap d´Agde, er der ca. 1.750 km.

Priser

Priserne for ferielejligheder i Cap d' Agde er varierende i forhold til lejlighedens beliggenhed, størrelse og stand. Herudover er lejlighederne dyrest i højsæsonen, der ligger i månederne juli og august.

Pris for en uge i en studielejlighed koster mellem ca. 7.000 - 10.000 afhængig af standarden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en ferielejlighed.

 

Hotel

Heliopolis - Cap D'Agde

Heliopolis - Cap D'Agde

Lejligheder og bungalows i Cap d`Agde Alle typer lejligheder er opdelt i tre kategorier afhængig af udstyr og indretning Budget: Billigste kategori. Enkelt indrettet. 2-Stjernet: Gode lejligheder, en...