Erfaring med kvalitetsrejser for naturister

Costa Natura

Costa Natura Naturist Resort har 58 lejligheder, der alle er individuelt indrettet. Samtlige lejligheder har terrasse, badeværelse, tv samt eget tekøkken med komfur, mikrobølgeovn og kaffemaskine.

Typer af lejligheder

Type E: Studio: Max. 2 pers.
Kombineret opholds- og soverum med sovesofa til to personer og køkkenniche. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse. Lejlighed på 18 m2 samt balkon/terrasse på 9 m2. 
 
Type A2: 2-4 pers.
Opholdsrum med sovesofa til 2 personer og køkkenniche. Desuden soveværelse med 2 sovepladser. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse. Lejlighed på 27 m2 samt balkon/terasse på 18 m2.

Type C: 2-4 pers.
Opholdsrum med sovesofa til 2 personer og køkkenniche. Desuden soveværelse med 2 sovepladser. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse. Lejlighed på 27 m2 samt balkon/terasse på 9 m2.
 
Type A1: 2-4 pers.
Lejlighed i to etager. Stueplan har kombineret opholds- og soverum med 3 sovepladser, samt køkken. Badeværelse med douche og toilet. På første sal ligger soveværelse med 2 senge. Lejlighed på 36 m2. Desuden er der en mindre balkon eller terrasse.

Type B: 2-5 pers.
Lejlighed med kombineret opholds- og soverum med 3 sovepladser og køkkenniche. Desuden soveværelse med 2 sovepladser. Badeværelse med douche og toilet.  Desuden er der en balkon eller terrasse på 18 m2.

Alle typer lejligheder er inddelt i 4 kategorier i forhold til udstyr og indretning.

Budget:     Billigste lejligheder.
Standard:  Gode lejligheder, men uden havudsigt og aircondition.
Plus:           Fine lejligheder med enten aircondition eller havudsigt.
Superior:   Fine lejligheder med bedste beliggenhed. Havudsigt og aircondition.