Erfaring med kvalitetsrejser for naturister

Heliopolis - Cap D'Agde

Lejligheder og bungalows i Cap d`Agde


Alle typer lejligheder er opdelt i tre kategorier afhængig af udstyr og indretning

  • Budget: Billigste kategori. Enkelt indrettet.
  • 2-Stjernet: Gode lejligheder, enkelte med A/C.
  • 3-Stjernet: Bedste lejligheder. Renoverede. Flere med A/C


Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, og sengelinned er med i prisen. Håndklæder og viskestykker skal medbringes. Lejligheder er individuelt indrettede. Vi sender billeder af lejligheden ved forespørgsel om tilbud.

Bemærk

Lejlighederne i Cap d´Agde er små. Hvis man er en familie, vil vi råde til, at man vælger en større lejlighed end normalt, da man så kan bruge pladsen til lidt ekstra komfort.

 

Heliopolis - lejligheder

Studio type 2 - N - 2 pers.:      
Kombineret opholds- og soverum med sovesofa til to personer og køkkenniche. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse mod nord, nordøst.

Studio type 3/2 - N - 2-3 pers.      
Kombineret opholds- og soverum med sovesofa til to personer samt en ekstra seng og køkkenniche. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse mod nord, nordøst. Bemærk lejligheden har kun udstyr til to personer.

Lejlighed type 4/2 - N - 2-4 pers.     
Kombineret opholds- og soverum med sovesofa til to personer og køkkenniche. Desuden køjeseng til 2 personer. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse mod nord, nordøst. Bemærk lejligheden har kun udstyr til to personer.

Lejlighed type 4/2 - S - 2-4 pers.      
Kombineret opholds- og soverum med sovesofa til to personer og køkkenniche. Desuden køjeseng til 2 personer. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse mod syd, sydvest. Bemærk lejligheden har kun udstyr til to personer.

Der findes større lejligheder. Ring til os og få pris.

 

Port Nature - lejligheder

Studio type 2 - N - 2 pers.
Kombineret opholds- og soverum med sovesofa til to personer og køkkenniche. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse mod nord.

Studio type 2 - S - 2 pers.   
Kombineret opholds- og soverum med sovesofa til to personer og køkkenniche. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse mod syd.

Port Venus og Port Soleil - lejligheder

Studio type 2 - S - 2 pers.
Kombineret opholds- og soverum med sovesofa til to personer og køkkenniche. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse mod sydvest eller sydøst.

Lejlighed type 4/2 - S - 2-4 pers.
Kombineret opholds- og soverum med sovesofa til to personer og køkkenniche. Desuden køjeseng til 2 personer. Badeværelse med douche og toilet. Balkon eller terrasse mod sydvest eller sydøst.