Erfaring med kvalitetsrejser for naturister

Valalta

Valalta byder på både lejligheder uden pension samt ophold i bungalows med halvpension.
 
LEJLIGHEDER
Alle lejligheder er indrettet med fuldt køkkenudstyr og har sengelinned og håndklæder samt daglig rengøring inklusive.

Type AS: Max. 2 pers.
Kombineret opholds- og soverum med to sovepladser og køkkenniche. Badeværelse med douche og toilet. Terrasse.  

Type VAS: Max. 2 pers.
Som Type AS, men ny renoveret.

Type VB: Max. 4 pers.
Opholdsrum med sovesofa til 2 personer og køkkenniche. Separat soveværelse med 2 senge. Badeværelse med douche og toilet. Terrasse.

Type VC: Max. 5 pers.
Opholdsrum med sovesofa til 1 person og køkkenniche. To separate soveværelser hver med 2 senge. Badeværelse med douche og toilet. Terrasse.

Type LB: Max. 5 pers.
Opholdsrum med sovesofaer til 3 personer og køkkenniche. Separat soveværelse med 2 senge. Badeværelse med douche og toilet. Terrasse. Desuden er der TV.

Type LC: Max. 7 pers.
Lejlighed i to etager. Øverst er der et soveværelse til 2 personer samt douche og toilet. Nederst er et soveværelse med 2 senge samt opholdsrum med sovesofaer til 3 personer og køkkenniche. Douche og toilet samt terrasse. Desuden er der TV.

BUNGALOWS MED HALVPENSION
Alle bungalows er små og enkelt indrettede. Der er ikke køkken, men et køleskab. Morgen- og aftensmad indtages i restauranten.

Type S - Max. 2 pers.
Ca. 12 kvm. kombineret opholds- og soverum med to adskilte sovepladser samt køleskab. Badeværelse med douche og toilet. Terrasse.

Type VA - 2-3 pers.
Ca. 16 kvm. kombineret opholds- og soverum med tre adskilte sovepladser samt køleskab. Badeværelse med douche og toilet. Terrasse.

Type LA - 2-3 pers.
Ca. 32 kvm. kombineret opholds- og soverum med en soveplads samt køleskab. Separat soveværelse med 2 senge. Badeværelse med douche og toilet. Terrasse. Denne type er større og er udstyret med TV.